Nieuws

artikelafbeelding

Hoe bereik je Woonpunt Mechelen?

Vanaf mei 2022 zijn we elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 12u30. We zetten graag op een rij hoe je ons best contacteert.
artikelafbeelding

Stad Mechelen toont zich solidair met Oekraïne

Stad Mechelen toont zich solidair met mensen in nood. Hoe kan jij helpen? Ook Woonpunt Mechelen zoekt mee naar tijdelijke huisvesting.
artikelafbeelding

Video: Hoe contacteer je onze technische dienst?

Op welke manieren kan je onze technische dienst contacteren?
artikelafbeelding

Video: 100 jaar Woonpunt Mechelen

100 jaar Woonpunt Mechelen! Dat hopen we in de zomer van 2022 - met een jaartje uitstel - met iedereen te kunnen vieren. n afwachting spraken we al met enkele huurders over wonen en het buurtleven.
artikelafbeelding

31/01/2022: Woonpunt krijgt mooi visitatierapport

Woonpunt Mechelen ontving haar visitatierapport. De Vlaamse visitatiecommissie kwam dit voorjaar langs en heeft als doel om de prestaties van huisvestingsmaatschappijen op te volgen, te meten en te verbeteren. Op 15 van de 17 hoofdindicatoren kreeg Woonpunt Mechelen de score “goed”. Ook de financiële leefbaarheid wordt opnieuw goed bevonden. Daarnaast is Woonpunt Mechelen met het project Pleinmakers een voorbeeld voor de sector wat betreft haar inspanningen rond sociale cohesie en leefbaarheid.
artikelafbeelding

03/11/2021: Wijzigingen energie bij verhuis

Fluvius doorloopt een migratietraject van hun datasystemen. Dit project resulteert in een aantal wijzigingen bij verhuis.
artikelafbeelding

05/10/2021 - Resultaten tevredenheidsenquête

Dit voorjaar verspreidde Woonpunt Mechelen een uitgebreide tevredenheidsenquête onder alle huurders. In dit artikel lees je de resultaten.
artikelafbeelding

06/12/2021: Nieuwe huurprijs

In de loop van deze week, ontvangt iedereen zijn nieuwe huurprijs voor 2022.
artikelafbeelding

14/10/2021: Kies mee nieuwe straatnamen

Dat er in de Mahatma Gandhiwijk gewerkt wordt, is wel duidelijk. Maar weet je ook dat de wijk nieuwe straatnamen krijgt? Stemmen op je favorieten kan nog steeds.