Nieuws

artikelafbeelding

12/12/2022: Wijzigingen 2023

In januari 2023 veranderen er enkele regels voor sociale huur. Zowel voor kandidaten als voor huurders.
artikelafbeelding

05/12/2022: Nieuwe huuprijs 2023

Vanaf deze week ontvang je de nieuwe huurprijs voor 2023. We geven je hier graag meer informatie.
artikelafbeelding

25/10/2022: Koopproject Draaibankstraat 98-110

Er zijn nog 4 eengezinswoningen met terras, type 3/4, te koop. Heb je interesse? Neem contact op met Woonpunt Mechelen en als je aan de voorwaarden voldoet kan dit jouw woning worden!
artikelafbeelding

Fusie Woonpunt Mechelen - KLEMO en De Vrije Woonst

Een eerste fase van de fusie is een feit. De fusieakte tussen Woonpunt Mechelen, KLEMO en De Vrije Woonst werd getekend. We bezorgen hierbij meer informatie.
artikelafbeelding

13/06/2022: Naar één woonmaatschappij in Mechelen-Willebroek

Je las het misschien al in de krant? In de volgende jaren werken de sociale huisvestingmaatschappijen en sociale verhuurkantoren in Vlaanderen samen en vormen ze woonmaatschappijen. Concreet betekent dit dat er tegen ten laatste 30 juni 2023 in Mechelen-Willebroek slechts één woonorganisatie zal zijn.
artikelafbeelding

Hoe bereik je Woonpunt Mechelen?

Vanaf mei 2022 zijn we elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 12u30. We zetten graag op een rij hoe je ons best contacteert.
artikelafbeelding

Stad Mechelen toont zich solidair met Oekraïne

Stad Mechelen toont zich solidair met mensen in nood. Hoe kan jij helpen? Ook Woonpunt Mechelen zoekt mee naar tijdelijke huisvesting.
artikelafbeelding

Video: Hoe contacteer je onze technische dienst?

Op welke manieren kan je onze technische dienst contacteren?
artikelafbeelding

Video: 100 jaar Woonpunt Mechelen

100 jaar Woonpunt Mechelen! Dat hopen we in de zomer van 2022 - met een jaartje uitstel - met iedereen te kunnen vieren. n afwachting spraken we al met enkele huurders over wonen en het buurtleven.
artikelafbeelding

31/01/2022: Woonpunt krijgt mooi visitatierapport

Woonpunt Mechelen ontving haar visitatierapport. De Vlaamse visitatiecommissie kwam dit voorjaar langs en heeft als doel om de prestaties van huisvestingsmaatschappijen op te volgen, te meten en te verbeteren. Op 15 van de 17 hoofdindicatoren kreeg Woonpunt Mechelen de score “goed”. Ook de financiële leefbaarheid wordt opnieuw goed bevonden. Daarnaast is Woonpunt Mechelen met het project Pleinmakers een voorbeeld voor de sector wat betreft haar inspanningen rond sociale cohesie en leefbaarheid.
artikelafbeelding

03/11/2021: Wijzigingen energie bij verhuis

Fluvius doorloopt een migratietraject van hun datasystemen. Dit project resulteert in een aantal wijzigingen bij verhuis.