SVK Mechelen, stad Mechelen en Pandschap Rivierenland slaan de handen in elkaar voor meer energiezuinige sociale woningen. 

Als sociaal verhuurkantoor huren wij woningen op de private huurmarkt om vervolgens onder te verhuren aan een sociale huurder. Particulieren en professionelen die een zorgeloze verhuring van hun pand wensen, zijn bij ons aan het juiste adres: wij nemen de administratieve verplichtingen, de inning van de huur, kleine herstellingen enz. op ons. En dit met de garantie op een stipt betaalde huurprijs en op het terugkrijgen van de woning in oorspronkelijk staat.

Er zijn nog veel energieverslindende woningen op de huurmarkt. We begrijpen evenwel dat een renovatie uitvoeren niet vanzelfsprekend is. Daarom willen we onze geïnteresseerde verhuurders zoveel mogelijk ondersteunen. Concreet zetten we een nauwe samenwerking op met de stad Mechelen met als doel om verhuurders te begeleiden en ontzorgen voor, tijdens en na het renovatieproces. Dit doen we door:

  1. renovatie-advies te verschaffen inclusief een kostenraming. Dit gebeurt door de renovatiecoaches van stad Mechelen.
  2. te helpen bij de aanvraag van premies en leningen
  3. wanneer de verhuurder dit wenst- de renovatie uit te besteden aan het Pandschap. 
  4. vervolgens de woning in huur te nemen via SVK Mechelen

 

Ben jij geïnteresseerd om te verhuren aan SVK Mechelen, maar is er nog werk aan je woning? Weet je niet goed hoe te beginnen aan een renovatie of weet je niet voor welke voordelen je in aanmerking komt?

Vul het formulier in en wij contacteren je voor een kort intakegesprek en huisbezoek.