Ik wil kopen

Heb je een vraag?

 

Wil je een woning kopen?


Als je aan een aantal voorwaarden voldoet is het mogelijk om je huurwoning te kopen. Voor meer informatie klik je op 'Ik wil mijn huurwoning kopen'.

Sinds kort biedt Woonpunt Mechelen in sommige wijken ook koopwoningen aan. Dat zijn woningen die nu, of binnen enkele maanden, gebouwd worden en die je aan een voordelig tarief kan kopen. Ook hier moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Klik in het keuzemenu op 'Ik wil een sociale koopwoning kopen'.

Opgelet: sinds september 2016 neemt Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken (KLEMO) het beheer en de verkoop van de sociale koopwoningen die gebouwd werden door Woonpunt Mechelen op zich. Dat betekent dat kandidaten voor meer informatie met betrekking tot hun inschrijving bij KLEMO terecht kunnen.  Voor informatie, vragen wij om contact op te nemen met KLEMO op 015 20 74 12 of te mailen naar info@klemechelen.woonnet.be.

Er worden geen nieuwe inschrijvingen op de wachtlijst van Woonpunt Mechelen gedaan. KLEMO heeft ook eigen wachtlijsten voor de koopwoningen die KLEMO zelf realiseert. Wij verwijzen u graag door naar www.klemechelen.be